Consilierea psihologică este o intervenție psihologică în scopul optimizării, autocunoașterii sau al dezvoltării personale. De asemenea, ajută la prevenirea unei problemelor emoționale și de comportament.

Dezvoltă-ți capacitatea de a te înțelege pe sine, propriile obiective și valori mai bine. Îmbunătățește-ți relațiile interumane și depășește-ți anumite probleme cum ar fi depresia sau anxietatea.

Grupul asigură posibilităţi extraordinare de a învăţa din experienţa aproapelui tău dar şi din interacţiunile care se formează în cadrul grupului. Îţi vei însuşi noi aptitudini şi îţi vei îmbunătăţi relaţiile interpersonale.

Repezintă acel loc în care vei face schimb de idei, de experienţe, locul  unde vei descoperi cum poţi gestiona situaţiile dificile din viaţa ta.

Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevărat.
Steve Jobs

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro. Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.