Consiliere psihologică

Ești familiarizat(ă) cu evenimentele CSR?

Te invit să pornim împreună într-un demers nou, consistent pentru angajamentul și claritatea decizională a personalului tău: Corporate Employee Responsibility (CERby IPSI)

Consider că acest concept este extraordinar de util .

CER = personal împlinit și conștient

CER = performanță ridicată

CER = responsabilitate a rezultatelor.

Îți lansez această provocare în calitate de inovator, antreprenor, leader și fost corporatist – actualmente colaborator extern corporatist. Nu ne cunoaștem încă, astfel că mă simt datoare să îți spun lucrurile relevante despre mine, pentru a-ți transmite puțin din angajamentul meu vocațional în profesie.

Întreaga activitate profesională, alături de practica proprie și de dezvoltarea personală în psihanaliză au constituit fundamentele unei experiențe consistente, lucrând în instituţii din domeniul medical și bancar, unde am petrecut peste 16 ani de activitate profesională.

După acești ani în care am avut privilegiul de a fi interacționat, format, ascultat peste 500 de oameni anual, prin interacțiuni directe, training, coaching sau ateliere, am ales să mă ocup de cei din jur încă mai aprofundat, mergând la sursă, pentru a le fi alături în cel mai util drum pe care îl poate face fiecare individ: către sine.

Practica terapeutică presupune deseori abordare grupală, evaluare și consiliere psihologice de cuplu sau familie ori individuală. Știu că a excela în ceea ce faci nu poate fi rezultatul celorlalți, al contextelor de viață, al întâmplării. Am considerat faptul că fiecare individ este unic o axiomă. Sunt recunoscătoare pentru faptul că ani de zile am absorbit precum un burete educație informală bazată pe principii corecte: încrederea în potențialul individual, meritocrație, egalitarism și cooperare, responsabilitate, autodepășire.

Pentru companiile interesate oferim abonamente customizate, conforme cu aceste principii.

Eu știu că, oricine ai fi și orice ai face, cu siguranță faci alegerea perfectă conform cu propria harta cognitivă și că TU ești cea mai bună versiune a ta, așa că… nu-ți (l)ipsi!

psih. Irina Vătășescu-Balcan

entrepreneur & manager