Grupuri dezvoltare personală

„Fiecare poartă în sine o opinie despre sine şi despre îndatoririle vieţii. O linie de viaţă şi o lege de mişcare care îl domină fără ca el să înţeleagă, fără ca el să îşi dea seama de ele.”
Alfred Adler medic şi psihoterapeut, fondator al Şcolii de Psihoterapie Individuală

Dezvoltarea personală în cadrul grupurilor are o dinamică unică, dând valoare modului personal în care fiecare din membrii grupului se exprimă şi interacţionează autentic. Modul în care participanţii se oglindesc reciproc, se adaptează şi se completează, determină o evoluţie accelerată, care permite o autocunoaştere intensivă cu efecte constructive complexe.

Grupurile de dezvoltare personală vizează dezvoltarea fiecăruia dintre participanţi, utilizând un ansamblu de tehnici şi metode care abordează grupul, primind răspunsuri individuale unice.

Proiectele propuse de Centrul IPSI au ca scop crearea unui cadru care  să favorizeze interacțiunea directă dintre oameni într-un mod distractiv și constructiv.  Activităţile propuse de noi reprezintă alternative plăcute de a petrece timpul liber, oportunitatăți de a cunoște oameni și de a-și face prieteni noi și, cel mai important, ocazia de a lucra cu sine şi de a-ţi (re)descoperi propriile scopuri personale.

Pe scurt, prin grupurile de dezvoltare personală te descoperi, te orientezi şi îţi dinamizezi viaţa, contribuind activ la dezvoltarea ta personală. Mesajul pe care îl transmitem este să renunți pentru câteva ore la tehnologie și să te conectezi în mod autentic cu alți oameni, pentru a trăi experiențe plăcute împreună.

Grupurile de dezvoltare personală se susţin atât în cursul săptămânii, între orele 18:30 – 21:00, cât şi sâmbăta și duminica, între orele 10:30 – 17:00.

Pentru a te alătura unui grup de dezvoltare personală trimite-ne un email la: contact@ipsi.ro

Recomandă unui prieten

Menu