Suport de specialitate – psihiatrie

Clinica de psihiatrie PSYHELP

Este condusă de către Elena Coman, medic primar în Psihiatrie, care practică această profesie de 14 ani în Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, colaborând în paralel și cu clinici private de profil. Lucrează cu pacienți adulți din toate zonele simptomatologiei psihiatrice, în secția de Toxicomanie & Adictologie, fiind medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe (UPU) a aceluiași spital.

Deși ideea acestei clinici private a apărut de câțiva ani, abia în anul 2020, urmărind evoluția pandemiei și a efectelor acesteia, partenerii noștri au decis să creeze un spațiu personal în care să practice această specializare medicală, dar în care “imaginea de spital” să fie înlocuită de un cadru relaxat, intim, cu suficientă empatie, dedicare și disponibilitate față de fiecare pacient. Partenerii noștri își propun să abordeze întreaga paletă a patologiei psihiatrice pentru adulți, fie ea într-un stadiu incipient, temporar sau permanent, ce poate avea un impact minor, moderat sau major asupra vieții și funcționalității pacientului.

Scopul este să aducă mai aproape de pacienți asistența medicală psihiatrică de o calitate ireproșabilă, prin multiple modalități de abordare, vindecare sau ameliorare a cauzelor și simptomelor care îi tulbură.

PsyHelp este o echipă de medici foarte bine pregătiți și cu experiență vastă, lucrând conform ultimelor reglementări sanitare (triaj epidemiologic, protecția datelor cu caracter personal și cu posibilitatea de a comunica cu ușurință și în limba engleză sau franceză, acolo unde este cazul.